Intensief proces

Kennismaking

Bij het maken van een interieur ontwerp gaat Ontwerpstudio Van der Valk altijd uit van de wens en het doel van de opdrachtgever. Zo begint het proces met een kennismaking en een bezoek aan de locatie, waarin we luisteren en fundamentele vragen stellen om ons zo goed mogelijk in de wens en vraag te kunnen verplaatsen.

Ontwerp

Gedurende dit intensieve proces tekent Ontwerpstudio Van der Valk alle ontwerpen uit tot in het kleinste detail. Zij combineren de wensen van de opdrachtgever met de vakkennis en creativiteit die zij beheersen. Het belangrijkste doel is om de plattegrond en ook de logistiek van een ruimte volledig af te stemmen op de wensen van de gebruiker. Daarna werken we stap voor stap naar de kern van het ontwerp waar de combinatie van licht, materialen en kleur een grote rol gaan spelen.

‘De WOW-factor’

De uitvoering

Zowel op creatief, technisch als organisatorisch niveau houdt de ontwerpstudio voor u het overzicht. Voor de uitvoering maakt Ontwerpstudio Van der Valk gebruik van een uitgebreid netwerk van vakmensen, fabrikanten en leveranciers. Indien gewenst zijn zij al vanaf de bouw intensief betrokken waardoor de opdrachtgever werk uit handen genomen kan worden en zij erop toe kunnen zien dat het ontwerp volgens plan wordt vertaald en uitgevoerd.

Verrassende ideeën en alternatieven

Als interieurarchitecten denkt de ontwerpstudio verder dan de vraag en combineren zij wensen met de mogelijkheden van de ruimte en het budget. Ontwerpstudio Van der Valk legt verassende ideeën en alternatieven voor, door middel van een concreet plan en duidelijke tekeningen.

Van der Valk ontwerpt interieurs en een beleving

Bedrijven, zorginstellingen en particulieren kunnen bij
Ontwerpstudio Van der Valk terecht voor:
• Interieuradvies- en ontwerp
• Kleur- en lichtadvies
• Bouw- en verbouwingsbegeleiding

Benieuwd naar wat wij
voor u kunnen betekenen?

Laat het ons weten, dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.