(Ver)bouwen

Begeleiding bij nieuwbouw en verbouwingen

Plannen voor een verbouwing of een herbestemmingsproject? Schakel dan een interieurarchitect in. Ontwerpstudio Van der Valk biedt u verrassende ideeën en oplossingen in de ontwerpfase en zorgt door middel van hun netwerk en organisatorische kwaliteiten voor een optimale ondersteuning tijdens dit intensieve proces.

(Ver)bouwen

Puntjes op de i

Ontwerpstudio Van der Valk werkt vanuit de visie dat kleur en licht onderdelen zijn van het totale ontwerp en niet los gezien kunnen worden van de keuzes die gemaakt worden om een interieur te ontwerpen. De samenhang tussen de verschillende onderdelen is de kracht van het ontwerp.

Meubels

Scheiding tussen binnen en buiten

Bij een ontwerp heb je te maken met twee verschillende soorten licht waar rekening mee gehouden dient te worden, dag en kunstlicht.
Het daglicht moet gefilterd kunnen worden, opgevangen, versterkt of aangevuld door kunstlicht. Wanneer het buiten donker is moet het kunstlicht het daglicht kunnen vervangen en zorgen voor een prettige omgeving.

Wanneer Ontwerpstudio van der Valk eventuele technische kennis niet in huis heeft, werken zij samen met specialisten die op dit gebied uniek zijn te noemen in Nederland. Zij stellen dan ook alles in het werk om zowel technisch als qua sfeer een (zakelijk) interieur prettig en aangenaam te verlichten.

Textiel

Licht in balans

Licht bepaalt 50% van het ontwerp. Hoe moet het licht voor de ruimte en bijhorende functies werken? Hoe zorg je voor de juiste balans tussen functionele- en sfeerverlichting. Dat zijn vragen die aan het begin van het ontwerpproces door ons gesteld en onderzocht worden.

Licht

Kleur & Materiaal

Ontwerpstudio Van der Valk is sterk in het toepassen van kleur. Kleur werkt, kleur heeft functie. Net als andere onderdelen van het ontwerp voor een interieur. De samenhang tussen alle onderdelen zorgt ervoor dat de gekozen kleur niet gaat vervelen.

 

Kleur & Materiaal

Wie zijn onze klanten

Bedrijven, zorginstellingen en particulieren kunnen bij Ontwerpstudio Van der Valk terecht voor:

• Interieuradvies- en ontwerp
• Kleur- en lichtadvies
• Bouw- en verbouwingsbegeleiding
• Totaalinrichting en levering

Een echte ‘Van der Valk’?

Dat is keer op keer een uniek ontwerp, afgestemd op de vraag van de opdrachtgever. Elk ontwerp van Ontwerpstudio van der Valk kent een doordachte, tijdloze en duurzame vormgeving. Krachtig door eenvoud, met aandacht voor stijl, comfort en verassende details welke aansluiten bij de functie van de ruimte.

Werkwijze

Benieuwd naar wat wij
voor u kunnen betekenen?

Laat het ons weten, dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.