Precies pas

Als interieurarchitecten biedt de ontwerpstudio maatwerk oplossingen in werk- en woonomgevingen. Of het nu gaat om een balie voor in de entree van een bedrijf of een zeer gedetailleerde kast voor een woonkamer, Ontwerpstudio Van der Valk heeft gevoel voor stijl en de juiste know-how om voor iedere interieurvraag de juiste maatwerk oplossing te kunnen bieden. Zij werken al jaren samen met dezelfde vakkundige interieurbouwers, door deze beproefde samenwerking zal het project ook nog eens op een snelle, nauwkeurige en daardoor economische wijze tot uitvoer gebracht kunnen worden.

Bouwkundige ingreep

Een ingrijpende verbouwing vraagt om een gedegen aanpak
Om de logistiek en mogelijkheden van een ruimte volledig te benutten zijn bouwkundige ingrepen soms noodzakelijk, Ontwerpstudio Van der Valk gaat dit niet uit de weg. Dat betekend dat wanden verschoven worden en bijvoorbeeld de keuken of het trappenhuis een andere plek in de ruimte krijgt.

(ver)bouwen

Begeleiding bij nieuwbouw en verbouwingen
Plannen voor een verbouwing of een herbestemmingsproject? Ontwerpstudio Van der Valk biedt verrassende ideeën en oplossingen in de ontwerpfase en zorgt door middel van hun netwerk en organisatorische kwaliteiten voor een optimale ondersteuning tijdens dit proces.

Bespaar op geld en tijd
De inzet van een interieurarchitect werkt kostenbesparend tijdens het (ver)bouwproces. Door de technische kennis, ervaring en overzicht weet een interieurarchitect hoe verbouwingsprocessen verlopen en waar de valkuilen zitten. Zo kunnen onaangename verrassingen tijdens het (ver)bouwproces vermeden worden en daarmee stress en meerkosten voorkomen.

Benieuwd naar wat wij
voor u kunnen betekenen?

Laat het ons weten, dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.