Wat wij leveren

Ontwerpstudio Van der Valk is leverancier van verschillende merken. Op deze manier stellen wij u in staat om uw project van A tot Z door ons te laten realiseren.

Optimaal gebruik van ruimte

Men is snel geneigd de hoeveelheid zitplaatsen af te stemmen op het mogelijke aantal gebruikers. Als er immers elk weekend familie op bezoek komt en de ruimte is groot genoeg voor 8 zitplaatsen, waarom niet? Er is alleen niets zo ongezellig als een kring van 8 zitplaatsen die in het dagelijks gebruik door 4 personen gebruikt wordt. Ontwerpstudio Van der Valk denkt graag met u mee om een passende manier te vinden om meubels aan te schuiven, te vergroten, uit te klappen en vice versa.

Meer dan meubels

Een stoel, tafel of bank kent niet alleen de bijhorende functie maar is ook bepalend voor de ruimte. Zo kan een lange tafel de lengte van de ruimte benadrukken, een carpet de zichtlijn onderstrepen en een bankĀ zelfs de looprichting bepalen. Al deze facetten zijn onderdeel van een interieurontwerp en dragen bij aan de kwaliteit van de leef en werkomgeving.

Benieuwd naar wat wij
voor u kunnen betekenen?

Laat het ons weten, dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.