Dag en kunstlicht

Bij een ontwerp heb je te maken met twee verschillende soorten licht waar rekening mee gehouden dient te worden, dag en kunstlicht.
Het daglicht moet gefilterd kunnen worden, opgevangen, versterkt of aangevuld door kunstlicht. Wanneer het buiten donker is moet het kunstlicht het daglicht kunnen vervangen en zorgen voor een prettige omgeving.

Wanneer Ontwerpstudio Van der Valk eventuele technische kennis niet in huis heeft, werken zij samen met specialisten die op dit gebied uniek zijn te noemen in Nederland. Zij stellen dan ook alles in het werk om zowel technisch als qua sfeer een (zakelijk) interieur prettig en aangenaam te verlichten.

Lichtplan

“Een goed lichtplan kan een interieur maken of breken”.

Een vaak gehoorde uitspraak die bijna iedereen wel onderschrijft die ooit te maken heeft gehad met een goed of minder goed verlicht interieur. Toch is het dit lichtplan wat vaak wordt onderschat.

Ontwerpstudio Van der Valk is door de ruime ervaring een specialist geworden op het creëren van sfeervolle of juist praktische en voornamelijk functioneel verlichte interieurs. De ontwerpstudio maakt een vertaalslag van een (bestaande) sfeer naar een goed verlichte ruimte door het gebruik van de juiste type verlichting en bijhorende armaturen. Deze aanpak is zeer gedegen en wordt door veel lichtadviseurs belooft maar door weinig ook echt geleverd.

Benieuwd naar wat wij
voor u kunnen betekenen?

Laat het ons weten, dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.