Kleur

Kleur ziet Ontwerpstudio Van der Valk als een van de belangrijkste ingrediƫnten voor ieder interieur. Kleur voegt iets toe wat net zo belangrijk is als een mooi, functioneel meubel of aangename lichtinval. Door het gebruik van de juiste kleur kan een sfeer worden gecreƫerd die emoties versterkt. Of dat nu binnen een zakelijke omgeving is of deel uitmaakt van een woonomgeving, kleuren hebben impact. Ontwerpstudio Van der Valk is in staat om de vertaling te maken van de persoonlijke en unieke voorkeuren van de opdrachtgever naar het juiste kleurgebruik en de toepassing ervan. Zonder dat deze saai wordt of juist te overheersend.

Mat, glans of aaibaar materiaal

Door velerlei bezoeken aan fabrikanten en beurzen is Ontwerpstudio Van der Valk op de hoogte van de nieuwste materialen en toepassingen daarvan. Of het nu gaat om bekledingsstoffen, vloeren of de nieuwste kunststoffen voor bijvoorbeeld een aanrecht of tafelblad, Ontwerpstudio Van der Valk zoekt naar een passende en indien gewenst praktische oplossing.

De drager van kleur

De drager van kleur is bepalend voor de uitstraling ervan. Zo heeft een rood katoen een andere uitstraling dan een zelfde rode satijnen stof of rood gelakt eiken tafel. Ontwerpstudio Van der Valk benadert kleur als een materiaal waardoor er een nieuwe manier van gelaagdheid en diepte ontstaan binnen een interieur.

Benieuwd naar wat wij
voor u kunnen betekenen?

Laat het ons weten, dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.