Woning | Oosterbeek

Deze woning in Oosterbeek heeft een totale metamorfose ondergaan.

Belangrijke wensen in het ontwerp waren openheid, transparantie en verbinding van de verschillende ruimtes.

Ontwerpstudio van der Valk heeft hierin gehoor gegeven door een architectonisch element toe te voegen die zorgt voor zowel afscheiding van de ruimtes, als praktische (opberg)ruimte in de vorm van een kastenwand die aan twee kanten functioneel is.

De glazen schuifdeuren en de gekleurde lange wand die doorloopt van de woonkamer naar de woonkeuken zorgen voor een verbindende factor van de twee ruimtes.

In de woonkamer staan diverse meubels die met elkaar worden verbonden door een groot rond kleed met een bijzonder patroon.

Door gebruik te maken van lichte kleuren en natuurlijke materialen straalt het geheel een Scandinavische sfeer uit.