Maarten van Rossem VMBO | Arnhem

De verouderde lerarenkamer was nodig toe aan een nieuw uiterlijk. Een fijne plek waar de leraren elkaar kunnen ontmoeten en even terugtrekken, maar ook vergaderen en lunchen.

Hiervoor heeft Ontwerpstudio van der Valk een ontwerp gemaakt met verschillende zitplekken. Een loungeplek achterin de ruimte voor rustig zitten. Door het creƫren van een nis heeft deze loungeplek een geheel eigen sfeer, uitgevoerd in geheel donkerblauw en over de gehele achterwand blauwdrukken op de muur.

In het midden van de ruimte staan veel ronde tafels voor ontmoeten en lunchen. Dit wordt extra geaccentueerd door de cirkel in de vloer.

Hoge zit/ statafels waaraan gegeten en gewerkt kan worden bij de pantry en entree.

Accenten in de ramen van staal en hout zorgen voor veel warmte/sfeer en groen in de ruimte.

Door gebruik te maken van een rustige basis kleur en heldere kleuren in het meubilair oogt het geheel verfrissend en modern.