Gastenverblijf | Wageningen-hoog

Bij dit project heeft Ontwerpstudio Van der Valk de vrije hand gekregen betreft het interieurontwerp. Vraag van de opdrachtgever was een gastenverblijf en werkruimte te maken in Scandinavische sfeer, passend bij het huis en de omgeving.

Door veel gebruik te maken van houten wandbetimmeringen en stoere stijlvolle materialen met een strakke Scandinavische vormgeving en vergrijsde verftinten, is er een warm sfeervol huis ontstaan. Opvallend is de vernieuwde haard die in het midden van de ruimte staat en geheel voorzien is van Flagstone’s. Het vuur is zowel in de zithoek als eet/werkhoek zichtbaar.

De keuken is in de voormalige schuur geplaats en bereikbaar d.m.v. schuifdeuren naar de eetkamer.

Naast een totaal interieurontwerp, heeft Ontwerpstudio Van der Valk ook de buitenzijde aangepast en de volledige bouw begeleiding op zich genomen.