Wat doet een interieurarchitect?

Een interieurarchitect (of: binnenhuisarchitect) houdt zich bezig met alle onderdelen van het interieur. Indeling, routing, meubilair, materiaal, kleur en licht.

Toegevoegde waarde interieurarchitect

Een goed interieurontwerp straalt af op iedereen die het gebouw binnenkomt; bewoners, bezoekers, werknemers en werkgevers. Ook mensen die geen oog hebben voor interieurarchitectuur ervaren de rust en kwaliteit van een goed ingerichte en functionerende ruimte of gebouw. Onderzoeken wijzen uit dat dit zelfs lijdt tot minder ziekte (verzuim).

Renderende investering

Interieurarchitectuur is een investering die geld oplevert. De uitvoering van het ontwerp zal sneller verlopen en het resultaat zorgt voor een prettige woon- of werkomgeving. Het voordeel van de inzet van een interieurarchitect is dat deze het hele proces begeleidt en u daarmee werk uit handen neemt. Hierbij wordt er op toegezien dat alles volgens de tekeningen wordt uitgevoerd.

“ De samenwerking met Ontwerpstudio van der Valk kunnen we samenvatten als samenwerken met een enthousiast, inspirerend en betrouwbaar team. Betrokken, inlevend en ze weten ideeen om te zetten in bruikbare toepassingen. ”

Fietsvakantie Winkel, 2015

“ Perfecte match tussen creativiteit en een praktische realisatie. Gewaagd en toch passend. Uniek maar wel gemodelleerd naar de klant. ”

Eurofins, 2016

“ Oog voor detail, nemen de tijd, een echte samenwerking en telkens een stap verder denken. Kortom: heel tevreden! ”

RHO adviseurs, 2016

“ Onthullend, verfrissend, ontzorgend en gericht op onverwachte en geraffineerde oplossingen die aansluiten op het verwachtingspatroon van ons. ”

Rene van Oord, 2017

Talent als aanvulling

Wij staan altijd open voor talent. Heb jij de juiste motivatie en dat waarmee je denkt onze ontwerpstudio aan te kunnen vullen?

Stuur dan je cv, motivatie en portfolio naar info at ontwerpstudiovandervalk dot nl zodat wij je eventueel uit kunnen nodigen voor een kennismakingsgesprek.